Een reclamebureau in Hengelo, voor jou

Natuurlijk zijn wij er als reclamebureau ook voor jou in Hengelo. In Hengelo werken we voor organisaties als Jonge Poerink, BLOM opleidingen, HWV de Tubanters, GP Plants en Eurus.

Met onze kennis en ervaring, op het gebied van marketing, helpen we bedrijven dichter bij hun klant te komen. We creëren oplossingen die voor onze klant van meerwaarde zijn. Dit doen we door goed naar ze te luisteren, te observeren, te kijken naar het grotere geheel en zowel intern als extern samen te bepalen op welke gebieden wij ze op de lange termijn het beste kunnen ondersteunen. Hierbij combineren wij strategie, creativiteit, data en bekende online-technieken zoals contentmarketing, social media, online marketing, webdesign en webdevelopment.

Hoe Limesquare jou helpt met je online marketing

We helpen bedrijven in Hengelo verder bij hun volgende stap. We denken samen na over elke stap op marketinggebied zoeken naar een frisse oplossing met het beste resultaat. We zijn een duidelijk, creatief en oplossingsgericht reclamebureau. De ideeën die we bedenken zijn onderscheidend en origineel. We zijn in staat om sterke merken te ontwikkelen én deze offline en online goed te vermarkten.