Een HubSpot partner in Enschede voor jou

Als HubSpot partner in Enschede zijn we er natuurlijk voor jou. Met onze kennis en ervaring op het gebied van sales en inbound marketing helpen we jou meer succes te halen uit je marketing en sales activiteiten. Samen creëren we oplossingen die voor jouw bedrijf van meerwaarde zijn. Dit doen we met behulp van HubSpot maar ook door naar jou te luisteren, te kijken naar het grotere geheel en zowel intern als extern samen te bepalen op welke gebieden wij jou op de lange termijn het beste kunnen ondersteunen.

Starten met HubSpot?

Ben je enthousiast over de mogelijkheden van HubSpot en wil je het kosteloos uitproberen? Geen probleem. Het basispakket van HubSpot is volledig gratis! Hierbij krijg je toegang tot het CRM van HubSpot. Daarnaast zijn er gratis versies van de Marketing, Sales & Service Hub. Betaalde pakketten zijn beschikbaar van € 46 per maand en worden onder verdeeld in drie categorieën: starter, professional en Enterprise.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over HubSpot, heb je interesse het gratis CRM pakket of ben benieuwd wat Limesquare voor jou kunnen betekenen op het gebied van inboundmarketing? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het inzetten van HubSpot om het maximale uit jouw marketing te halen.